489 Retete culinare de Bucate la borcan

Supa crema de ciuperci cu crutoane

Supa crema de ciuperci cu crutoane

Perfectă mai ales vara, servită atât caldă, cât și rece, supa cremă de ciuperci este o idee ideală p

Frigarui cu porc si legume

Frigarui cu porc si legume

Se taie carnea de porc în cuburi măricele. Se curăță, se despielițează și se spală ciupercile, apoi

Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie

Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie

Prima oara taiem ceapa marunt, morcovii rondele sau jumatati daca sunt mai grosi, ardeiul julien, ap

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Se pune uleiul la incins in oala in care urmeaza sa facem ciorba. Morcovii se curata si se taie rond

Supa de rosii cu naut

Supa de rosii cu naut

Se pune uleiul la incins, se adauga baconul sau sunca taiata fasii. Se prajeste la foc mic pana devi

Quiche cu branzeturi

Quiche cu branzeturi

Pentru aluat: daca sunteti incepatori in ale bucatariei sau daca va grabiti puteti sa faceti aluatul

Sote de galbiori si ciuperci champignon pe pat de orez

Sote de galbiori si ciuperci champignon pe pat de orez

Se curata ciupercile cu o pensula de eventualele impuritati. Se taie felii ciupercile champignion. S

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute. Se scoate conopida s

Rulouri cu spanac si branza

Rulouri cu spanac si branza

Aluatul: Laptele il incalziti putin, untul il topiti. Drojdia o frecati intr-un vas cu zaharul pana

Tort cu morcovi si nuca

Tort cu morcovi si nuca

Blatul: Intr-un bol mixati albusurile cu sarea. Cand incep sa devina spuma, adaugati zaharul brut, t

Rulada cu ciocolata si capsuni

Rulada cu ciocolata si capsuni

Blatul: Separati ouale, mixati galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Adaugati uleiul, siropul de

Salata cu dovlecei la gratar si ton

Salata cu dovlecei la gratar si ton

Spalam dovlecelul, indepartam capetele, apoi il taiem rondele. Intr-un bol amestecam: sare, piper, b